Onze partners en opdrachtgevers

PROJECTEN 

Rutgers Stichting

Rutgers Stichting is het kenniscentrum seksualiteit van Nederland. Al jaren werken zij in Nederland, Afrika en Azië aan de verbetering van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. GELIJKSPEL is verbonden aan de Ben Je Oké campagne, waarin ongewenst seksueel gedrag tijdens het uitgaan centraal staat. De strekking van de campagne gaat over het checken van grenzen of die ander het net zo fijn vindt als jij, met de simpele vraag: Ben je oké? GELIJKSPEL voorziet Rutgers van het studentenperspectief op de campagne en Rutgers denkt mee over de inhoud van ons programma. 

Governance & Integrity International

Governance & Integrity International werkt aan de integriteit van organisaties. Het doet dat om die organisatie in staat te stellen consequent te handelen in overeenstemming met gerechtigheid.

G&I International analyseert, (her) ontwerpt, upgradet en bouwt integriteitssystemen voor en binnen organisaties. Als kern van dergelijke systemen installeert G&II een professionele afdeling van integriteit en anticorruptie. G&II biedt bovendien specifieke integriteitsdiensten aan organisaties indien en wanneer nodig.

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is een fullservicekantoor in advocatuur en notariaat dat al meer dan 80 jaar bestaat. Met ruim 100 juridische professionals richten wij ons op juridische dienstverlening aan grote en middelgrote ondernemingen en instellingen.

 

Wij staan in nauwe verbinding met elkaar en met de maatschappij. Dat betekent dat wij openstaan voor andermans ideeën, argumenten en visies. Wij accepteren en waarderen de verschillen die ons bijzonder maken en stimuleren een (werk)omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich ontwikkelt. Eerlijkheid, respect, vertrouwen, openheid en gelijke behandeling zijn hierin de norm. Aan het mooie initiatief van Gelijkspel leveren wij dan ook graag onze bijdrage.

Twofold Innovation

Twofold Innovation begeleidt (startup) teams, ondernemers en professionals om succesvol te innoveren. Er is veel aandacht voor de mindset, structuur en teamdynamiek. Vanuit deze drie pijlers wordt er met veel plezier samengewerkt aan zakelijke en persoonlijke groei.

Stichting Time Out

Stichting Time Out heeft als doel het bevorderen van zelfregie, zelfrespect en zelfredzaamheid van jongeren (tussen de 18 en 35 jaar) en van de onderlinge dialoog over het (psychische) welzijn van jongeren door het ondersteunen en initiëren van interactieve concepten en projecten.

De Social Hub

De missie van de Social Hub is om de generatie van NU te laten meewerken aan een toekomst van morgen. Dat doen ze door studenten te helpen hun initiatieven te boosten en te ondersteunen, hen het goede pad op te sturen en de lijm te zijn tussen organisatie en student. Ook signaleren en brengen ze in beeld wat er in het studentenlandschap speelt, zowel vanuit het oogpunt van de student als die van bestuurder. De Social Hub probeert organisaties en mensen te inspireren om een zo groot mogelijke positieve maatschappelijke impact te creëren en best-practices en kennis te delen. Zij zijn van mening dat er veel potentie zit in het enthousiasme van studenten om zich in te zetten voor maatschappelijke thema’s en het is meer dan ooit belangrijk dat we jongeren laten meedenken, hun kennis inzetten en vergroten. Meer weten? Ga naar www.desocialhub.nl

Seksuologisch Expertise Centrum - Ingeborg Timmerman

Seksuologisch Expertise Centrum - Ingeborg Timmerman werkt sinds 1990 als seksuoloog en is daarnaast ook psychotherapeut. Zij is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Zij geeft individuele en relatietherapie. Zij is samen met Carlie van Tongeren schrijfster van het boek ‘zin in seks! Zo ontwikkel je een sexy state of mind’.

Astrid Kremers

Astrid Kremers is Seksuoloog Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS) en seksuoloog van o.a. UMC Utrecht, Diakonesssenhuis, Meander ziekenhuis, Beatrixziekenhuis, Nij Linge, Cycle Care, How About Mom en huisartsen. Daarnaast is Astrid ook initiatiefnemer van Centrum Seksueel Geweld