GELIJKSPEL.

Over ons

Wij maken en geven voorlichtingen over het seksuele spel aan studenten(verenigingen) door heel Nederland. Onze voorlichting is uniek omdat het verder gaat dan een seksuele voorlichting. Wij zetten het seksuele spel uiteen aan de hand van verschillende situaties die in het studentenleven plaatsvinden. Door middel van deze casussen gaan wij het gesprek met de studenten aan.  Samen bespreken wij taboe onderwerpen en geven wij studenten inzicht over onderwerpen zoals ‘sexual consent’. Dit doen wij met behulp van een metafoor: de spelregels, die nodig zijn om van iedereen een winnaar te maken!  

Onze missie is om op een positieve manier bewustwording te creëren van cultuurproblemen rondom het seksuele spel. Ons doel is om daarbij zoveel mogelijk studenten in Nederland te bereiken. Maak van iedereen een winnaar, speel GELIJKSPEL.

Maak kennis met ons team

Marloes Lucas Luyckx

Lotte Toet

Giulia Hietink

Isa Steijn

Marie Emma Vigeveno

Marie Emma Vigeveno

Marie Emma coacht GELIJKSPEL om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Met haar bedrijf Twofold Innovation heeft zij de ervaring en kennis om young professionals naar een hoger niveau te begeleiden. 

Wil jij ons team komen versterken?

 

Momenteel heeft GELIJKSPEL een team in Amsterdam, Utrecht, Leiden en Rotterdam! Wil jij bijdragen aan ons initiatief?